Włoska ‘Nduja di Spilinga to tradycyjny, bardzo pikantny specjał z regionu Kalabria produkowany z ostrej papryczki peperoncino i drobno mielonych tłustych części mięsa wieprzowego. Posiada miękką konsystencję, dzięki czemu idealnie nadaje się do smarowania ciepłych grzanek i pieczywa. Może być używana jako baza do sosów oraz jako dodatek do pizzy.
POLSKA WOŁOWINA PREMIUM
WŁOSKIE WYROBY NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI
BEZPIECZNA DOSTAWA W CAŁEJ POLSCE
RĘCZNA
SELEKCJA
                        Zobacz także
    Valetauro con peperoncino
	
        25,00 zł        
    
Kraj pochodzenia: Włochy
Rodzaj mleka: Krowie, Owcze
Waga: 180g
Rodzaj mleka: Krowie, Owcze
Waga: 180g
    Pancetta steccata
	
          Zakres cen: od 13,00 zł do 130,00 zł        
    
Kraj pochodzenia: Włochy
Rodzaj mięsa: Wieprzowina
Rodzaj mięsa: Wieprzowina
    Mascarpone milla 500g
	
        29,90 zł        
    
Kraj pochodzenia: Włochy
Rodzaj mleka: Krowie
Waga: 500g
Rodzaj mleka: Krowie
Waga: 500g
    Gniocchi 500g
	
        9,50 zł        
    
Kraj pochodzenia: Włochy
Waga: 500g
Waga: 500g