Jest to szczególnie duża i smaczna oliwka, która wywodzi się z prowincji Palermo, Agrigento i Trapani w dolinie rzeki Belice. Doskonale sprawdza się przez cały rok jako dodatek do dań na bazie makaronów, tłoczy się z niej wyśmienitą oliwę o świeżym i intensywnym posmaku pomidorów. Nocellara del belice to najbardziej znane oliwki na świecie o niepowtarzalnym, słodkim smaku. Przepis wykorzystany w tym produkcie jest niezwykle prosty: gniecione oliwki Nocellara del Belice z dodatkiem czosnku.
POLSKA WOŁOWINA PREMIUM
WŁOSKIE WYROBY NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI
BEZPIECZNA DOSTAWA W CAŁEJ POLSCE
RĘCZNA
SELEKCJA
                        Zobacz także
    Pecorino romano dop
	
          Zakres cen: od 32,00 zł do 160,00 zł        
    
Kraj pochodzenia: Włochy
Rodzaj mleka: Owcze
Rodzaj mleka: Owcze
    Assiago dop fresco
	
          Zakres cen: od 19,80 zł do 99,00 zł        
    
Kraj pochodzenia: Włochy
Rodzaj mleka: Krowie
Rodzaj mleka: Krowie
    Makarono fusillioni 500g
	
        18,90 zł        
    
Kraj pochodzenia: Włochy
Waga: 500g
Waga: 500g
    Bagoss
	
          Zakres cen: od 48,00 zł do 240,00 zł        
    
Kraj pochodzenia: Włochy
Rodzaj mleka: Krowie
Rodzaj mleka: Krowie