Ser Mozzarella di Bufala Campana DOP to podpuszczkowy ser z regionu Kampania w południowych Włoszech, produkowany z mleka bawolego czarnych bawolic rasy Bubalus Arnee. Mozzarella di bufala charakteryzuje się zwiększoną zawartością tłuszczu oraz białka w porównaniu z serami z mleka krowiego. Ten smakowity ser włoskiej produkcji posiada wyjątkowy, kremowy i delikatny smak. Bufala jest najbardziej cenioną odmianą mozzarelli, słynącą z ciągliwości po rozpuszczeniu i konsystencji. Jest delikatny, lekko słodki, ale zarazem łagodnie kwaśny.
POLSKA WOŁOWINA PREMIUM
WŁOSKIE WYROBY NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI
BEZPIECZNA DOSTAWA W CAŁEJ POLSCE
RĘCZNA
SELEKCJA
                        Zobacz także
    Makaron rigatoni 500g
	
        15,90 zł        
    
Kraj pochodzenia: Włochy
Waga: 500g
Waga: 500g
    Stracchino “Quadro del Ferdy”
	
          Zakres cen: od 50,00 zł do 250,00 zł        
    
Kraj pochodzenia: Włochy
    Olives
	
          Zakres cen: od 10,00 zł do 50,00 zł        
    
Kraj pochodzenia: Włochy
    Stek z polędwicy
	
          Zakres cen: od 27,00 zł do 54,00 zł        
    
Kraj pochodzenia: Polska
Rodzaj mięsa: Wołowe
Rodzaj mięsa: Wołowe