Occelli in foglie di castagno to długodojrzewający twardy ser z mleka owczego i krowiego, otulony z zewnątrz liśćmi kasztanowca. Długie uszlachetnianie i dojrzewanie, przez minimum 365 dni, w liściach kasztanowca nadaje serowi wyjątkowej kruchości, wilgotności i jędrności. Mocny, bogaty aromat z wyraźnie wyczuwalnym aromatem liści kasztanowca zamyka się słodkawymi, lekko orzechowymi nutami. Produkowany z najwyższej jakości alpejskiego mleka zwierząt wypasanych latem na słonecznych pastwiskach wzgórz Val Casotto.
POLSKA WOŁOWINA PREMIUM
WŁOSKIE WYROBY NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI
BEZPIECZNA DOSTAWA W CAŁEJ POLSCE
RĘCZNA
SELEKCJA
                        Zobacz także
    Mascarpone milla 500g
	
        29,90 zł        
    
Kraj pochodzenia: Włochy
Rodzaj mleka: Krowie
Waga: 500g
Rodzaj mleka: Krowie
Waga: 500g
    Cote de bouf antrykot z kością
	
          Zakres cen: od 144,00 zł do 208,00 zł        
    
Kraj pochodzenia: Polska
Rodzaj mięsa: Wołowina
Rodzaj mięsa: Wołowina
    Grezzona di frantoio extra vergine 1l
	
        80,00 zł        
    
Kraj pochodzenia: Włochy
Pojemność: 1L
Pojemność: 1L
    Olive etna 270g
	
        22,50 zł        
    
Kraj pochodzenia: Włochy
Waga: 270g
Waga: 270g