Lonzino jest jedną z niewielu wędlin produkowanych z całkowicie chudego mięsa, jednym z najcenniejszych kawałków wieprzowiny, a mianowicie schabem. Mięso jest solone na sucho, następnie przemywane i suszone. Po przyprawieniu lonzino umieszczane jest w naturalnej osłonce i dojrzewa co najmniej 90 dni.
POLSKA WOŁOWINA PREMIUM
WŁOSKIE WYROBY NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI
BEZPIECZNA DOSTAWA W CAŁEJ POLSCE
RĘCZNA
SELEKCJA
Zobacz także
Tremosine S/L
Zakres cen: od 23,80 zł do 119,00 zł
Kraj pochodzenia: Włochy
Rodzaj mleka: Krowie
Rodzaj mleka: Krowie
Salametto stagionato di cavallo
Zakres cen: od 17,00 zł do 170,00 zł
Kraj pochodzenia: Włochy
Rodzaj mięsa: Konina, Wieprzowina
Rodzaj mięsa: Konina, Wieprzowina
Maldon sea salt flakes 150g
21,00 zł
Kraj pochodzenia: Anglia
Waga: 150g
Waga: 150g
Ricotta
13,50 zł
Kraj pochodzenia: Włochy
Rodzaj mleka: Krowie
Waga: 250g
Rodzaj mleka: Krowie
Waga: 250g