Półstary ser z surowego mleka. Tradycja tego sera jest związana ze szczególną techniką przetwarzania, która pozostała niezmieniona w czasie, co przewiduje podstawowy wymóg jakościowy: użycie świeżo dojonego niepasteryzowanego mleka, od którego pochodzi nazwa surowego mleka. Surowy ser mleczny, który podczas fermentacji ewoluuje dzięki działaniu pierwotnej flory bakteryjnej, tej, którą zwierzęta zbierają z terytorium i przenoszą do mleka. Ta flora bakteryjna wraz z technikami produkcji sprawiają, że jest wyjątkowa i niezrównana. Cylindryczny kształt ok. 20 cm, boso ok. 7 cm miękka skórka, miękka słomkowożółta pasta, nieregularne małe oczko, charakterystyczny zapach, lekko wyraźny smak.
POLSKA WOŁOWINA PREMIUM
WŁOSKIE WYROBY NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI
BEZPIECZNA DOSTAWA W CAŁEJ POLSCE
RĘCZNA
SELEKCJA
                        Zobacz także
    Formaggio latte crudo
	
          Zakres cen: od 22,00 zł do 110,00 zł        
    
Kraj pochodzenia: Włochy
Rodzaj mleka: Krowie
Rodzaj mleka: Krowie
    Olive etna 270g
	
        22,50 zł        
    
Kraj pochodzenia: Włochy
Waga: 270g
Waga: 270g
    Napój crodino 10X100ml
	
        69,00 zł        
    
Kraj pochodzenia: Włochy
Pojemność: 1L
Pojemność: 1L
    Barbera tartufo nero 250ml
	
        39,00 zł        
    
Kraj pochodzenia: Włochy
Pojemność: 250ml
Pojemność: 250ml